Partners

Ontdek onze partners

Perfax wordt aanbevolen door de meest toonaangevende behangfabrikanten waaronder

 

Brand New Wallcoverings, de exclusieve behangcollectie voor de Deco Bouwmarkt.

Cole & Son is een van de meest gerenommeerde behangfirma's ter wereld en mede verantwoordelijk voor de hernieuwde populariteit van behang, o.a. door zeer opvallende en tegelijk rijke en prachtige dessins. Klik op het logo om te zien waarom! Agent voor Nederland: www.bartbrugman.com.

Met Decofun kan je elke kinderkamer compleet decoreren met je favoriete thema, van Spiderman tot Prinsess. Voor elk wat wils!

dimago®, voor de mooiste combinaties in verf, behang, gordijnstoffen, tapijt en raamdecoratie. Alleen verkrijgbaar bij Deco Home en Verf & Wand.

Hoogwaardig fotobehang op vlies voor een uniek interieur. Kijk voor meer informatie op www.dutchdigiwalls.com.

Eigentijdse, modieuze en betaalbare behangcollecties, verkrijgbaar bij de betere Verf Behang Speciaalzaak. Kijk voor meer informatie op www.dutchwallcoverings.nl.

Eijffinger brengt eigentijds romantische collecties op de markt van behang tot en met bijpassende interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger collecties gordijn- en meubelstof, collecties behang, smartpaper en vinylwandbekleding en gecombineerde behang/interieurstof collecties.

Esta Home® biedt een compleet concept van op elkaar afgestemde producten. Behang, gordijnstof en bedtextiel, je kunt ze allemaal met elkaar combineren.

Door de jaren heen heeft Origin® zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin® look, rijk en tegelijkertijd warm, is de basis van het succes van haar wandbekleding collecties.

De producten van Esta for Kids® zijn lekker trendy om jouw kinderkamer helemaal in te richten met producten van de laatste mode. Esta for Kids® biedt een compleet concept van op elkaar afgestemde producten. Behang, gordijnstof en bedtextiel, je kunt ze allemaal met elkaar combineren.

Inke maakt behangsilhouetten van beesten en interieur. Deze originele silhouetten worden gemaakt uit vintage en designer behang en worden met de hand uitgesneden. Van elk patroon bestaat een beperkte oplage.

PimpYourKitchen vervaardigt achterwanden speciaal ontwikkeld voor de keuken. De achterwanden zijn vet en waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Onze visuals zijn krachtig, eenvoudig en origineel en worden altijd volgens jouw wensen op maat gemaakt.

Als toonaangevend merk van zowel contract wallcoverings (tbv de projectmarkt) alsook residential wallcoverings (tbv de consumentenmarkt) is BN Wallcoverings al vele tientallen jaren trendsetter in de markt voor wanddecoratie. Als onderdeel van BN International, zijn wij met ons hoofdkantoor gevestigd in Huizen, Nederland. Met een design-studio, productie-faciliteiten, technisch lab en marketing-sales afdeling, alle op dezelfde locatie, zijn wij in staat om de hoogste mate van flexibiliteit en topkwaliteit producten te realiseren.

Sandberg uit Zweden. Ontzettend leuke, fraaie en frisse Scandinavische behangsels en stoffen en hele coole collecties voor kids uit eigen design studio! Een sympathieke firma met sympathieke collecties voor sympathieke prijzen. Importeur voor Nederland: www.bartbrugman.com.